čeština English Deutsch Polski Русский

Akce ve Štramberku Letenky Valašské království Zážitková univerzita

O nás | Jak na to? | Prodejní místa | Reference | Ke stažení | Mapa webu | Všeobecné podmínky | Ochrana osobních údajů | Spolupracujte s námi | Kontakt
Přihlášení prodejce | Košík

 

+420 774 668 011
+420 777 556 021

info@balickyzazitku.cz

SMART TOURISM SERVICES

Zážitky/aktivity pro každého Programy pro firmy a skupiny

Vyhledávač aktivit/zájezdů

 
 

Chci zasílat newsletter

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje získané od návštěvníků stránek při registraci nebo klientů jsou považovány za osobní a jsou chráněny podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Provozovatel se zavazuje, že osobní údaje klientů nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Registrovaný klient může svou registraci kdykoliv zrušit. Může tak učinit prostřednictvím registračního formuláře po přihlášení v chráněné oblasti Internetových stránek. Zrušení registrace znamená kompletní odstranění všech dat o uživateli, ale i ztrátu na všechny priority s tím spojené.

Poskytnutím svých osobních údajů klient vyjadřuje souhlas se zasíláním informací týkající se připravovaných aktivit, slev, akcí apod., pokud neuvede jinak.

Kalendář akcí

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
 
 
 
 

Proč s námi

Máme 7 smyslů jako Vy! Dokážeme život cítit tak jako vy! Chápeme Vaše emoce! 

Proto vše, co pro Vás děláme, děláme srdcem.

Jsme tady pro váše cestování a volný čas již 20 let.

Známe lidi, známe hory, známe Vás. Proto to děláme dobře.

Rozumíme si spolu a proto se spolu vždy domluvíme.

A proto od nás dostanete vždy to, co chcete a potřebujete. Těšíme se na Vás...

zákazník:

uživatelské jméno (email):

heslo:


Zapomenuté heslo
Registrace nového zákazníka
Katalogy ke stažení
 

© Copyright 1997-2017 - Valašské království ® - Smart Tourism Services Ltd ®, Tomas Harabis, Chris Williams

Tvorba www - Neofema s.r.o.